2017. augusztus 11. 20:31 - altermanus

Na ne csináld ezt Vodafone

3 héttel ezelőtt a ÉNYKK, most a Vodafone szórakozik velem! Tegnap elég nagy zivatar lehetett, mert nincs rendes térerő Csabrendeken tegnap este óta a Vodafone hálózatán. Megérdeklődtem, hogy és mit kell csinálni a hivatalos Facebook oldalukon, ahol azt írták:

Mindenek előtt, ha még nem tetted meg, azt javasoljuk, hogy indítsd újra a készülékedet! Ha ez megtörtént, és nem tapasztalsz változást, arra kérünk, hogy hívd ügyfélszolgálatunkat a 1270-en, ahol telefonszámod és a pontos cím megadása mellett legalább három percre pontos időpontra lesz szükség, amikor nem megfelelő működést tapasztaltál!

Pontos címet nem, de azt mondták, vigyem be egy márkaboltba és letesztelik a SIM kártyát. Ha nekem nem felel meg 5000 forintért tudok helyette másikat venni, de ha találnak benne valami hibát díjmentesen kicserélik. Arra a kérdésre hogy az hogy lehet, hogy apukám, és anyukám telefonján is pont ugyan akkor ment el a térerő, csak annyit válaszoltak, hogy

Lehet, hogy az adótornyunkat tépázta meg a vihar. Mindenesetre menjek be egy márkaboltba.

Mivel Tapolcán lenne a márkabolt, így nem fogok bemenni. Most csabrendeki lakosok segítségét szeretném kérni, hogy akinek Vodafone-os készüléke van, az írja meg a Csabrendeki Információk csoportba, hogy neki milyen tapasztalatai vannak, és megpróbálom felhívni őket megint, hogy mi állítjuk, hogy eddig volt, most meg nincs térerő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://altermanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1712740632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása