2017. május 24. 11:31 - altermanus

Sümeg környékén is van propaganda?

Utálom, ha egyszerűen belehazudnak a képembe és azt még le is kell írnom, mikor azt nyilatkozták, aminek egy szava nem igaz.

 

Van egy facebook oldal aminek a neve: Sümegi hírpótló nevet viseli és ott van egy bejegyzés, ami nem hagy nyugodni.

Átlátható önkormányzat??

- egy éve nem érhető el testületi ülésről készült jegyzőkönyv, határozat...
- március óta nem található meg a város honlapján, hogy az adott hónapban milyen témákat tárgyal Sümeg város képviselő-testülete.
- csak kormánypárti azaz a polgármester számára "baráti" vendégek szerepelnek a helyi tv-ben. /se mszp, se jobbik, csak a fidesz.../
- Végh László csak azokról a témákról számol be, amely számára érdekes, az elmúlt évek vesztes,-közpénzt érintő peres ügyeit igyekszik elkerülni.

Ilyen Sümeg "átlátható" önkormányzata !
Csak így tovább polgármester úr! - írja a Facebook oldal

Mint azt már egyszer az InfoRendeken megírtam Rig Lajos kitiltották Sümegről, gondolom azért, hogy ne legyen ellenzéki a polgármesteri hivatalba, de még előtte megcsinálták a megújult Sümeg TV-t, amibe tavaly kerestek embereket. Ajánlották nekem is, de ha az önkormányzat keze van benne, akkor inkább nem akarok tudni semmit se a TV-zésről.

A SümegOnline-t véletlenül fedeztem fel, és kíváncsi lennék arra a nyilvános fórumra is amit Sümegen tartanak, de mivel elfoglalt vagyok, nem tudok jelen lenni.

Sajnos a fenti idézetről nem tudom megkérdezni az oldal üzemeltetőjét, mert nem reagált vissza, pedig kíváncsi lennék néhány dologra...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://altermanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7412536777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása