2017. április 26. 20:08 - altermanus

Összegzés a nyírlaki lakossági fórumról - saját egyéni vélemény

Sosem gondoltam volna, hogy Rig Lajos, körzetünk országgyűlési képviselője eljön a lakossági fórumra, de itt volt, és meg védte, és elmondta saját álláspontját nyírlaki kastéllyal, és azzal egészségüggyel kapcsolatban.

Annyi számomra kiderült, hogy ez egy lakossági tájékoztató volt, és a tájékoztató végén egyedüliként kiálló Kohajda Tímea képviselte, és tette fel azt a kérdést, hogy

Én szerintem fölösleges veszekedni, egyértelmű a dolog, gyereket szeretnénk, időseink vannak, nyugodt állapotban szeretnének élni, biztonságosan szeretnénk az utcára kijönni, Van (Csab)rendeken olyan ismerősöm aki éjszaka jön haza a munkából, sokszor világításunk nincsen. (...) Ez a nőknek nagyon félelmetes. Én ezt úgy gondolom, hogy ennek itt, helye, nincsen. Megértem a beteg embert, de a beteg embert tartsák zárt helyen, nem közösségbe. Azt hozzáteszem, hogy Csabrendek elfogadta a Darvastóiakat. Szeretjük, elvagyunk velük, nincs velük probléma, de nyírlakból köszönjük szépen, nem kérünk!

Ekkor arra kérte a jelenlévőket a felszólaló lakos, hogy aki ezzel ért egyet az álljon fel.És lás csodát a teremben, mindenki felállt jelezve, hogy ezzel az állásponttal ért egyen a község.

Ennyit elöljáróban, az InfoRendeken bármit megtudunk, vagy értesülünk, hivatalos forrásból azt közöljük veletek.

A teljes élő közvetítés itt megtalálható a InfoRendek facebook oldalán. A felszólalás 1:36:47-nél kezdődik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://altermanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7012456969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása