2017. június 09. 20:02 - altermanus

Még mindig jönnek a kérdések, hogy mikor lesz fogható Balázsék műsora csabrendeken

Nos! Egyenlőre antennarendszert kell hozzá építeni, de a közelbe szerintem nem fog szólni, de biztos amit tuti megkérdeztem egy ezzel a témában foglalkozó oldalt ami kommentben válaszolt:

Egyelőre Sümeg-környéki frekvenciapályázatról nincsenek információink, ugyanakkor arra megvan az esély, hogy megállapodnak valamelyik Vas, vagy Zala megyei rádióval - amennyiben ezek valamelyike fogható nálad, elméleti lehetőség van a csatorna megjelenésére a környékeden.

Folyamatban van továbbá a veszprémi 90.6 MHz pályáztatása is - megnövelt teljesítménnyel fog sugározni egy, a korábbinál (Klubrádió) magasabb telephelyről - elképzelhető, hogy elszól majd Sümegig. Nem kizárt, hogy ringbe száll érte a Rádió 1 is.

Addig is esetleg jobb antennával érdemes megpróbálni a soproni 94.1 MHz-et, ami elég nagy lefedettségű.

A Veszprémi frekvencia nem fog idáig elszólni, mivel a Bakony útban, van, de a 94.1-et érdemes figyelni amire valamilyen szinten rá is lehet látni a torony tetejére, vagy a Győri frekvenciát a 103.1 Mhz-et.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://altermanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1412582227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása