2017. május 21. 20:42 - altermanus

Gyerekek Kiégtem... Németh Rezsibiztos Szilárd szerint Magyarországon működik a demokrácia

Ha már nem is, de a hülyeség az biztos.

Németh Szilárdot egy sajtótájékoztató keretein belül kérdezték meg, hogy miért kell pereskedni egy közpénzen alapuló klip leforgatása utáni számlához, erre ő azt felelte:

Magyarországon működik a jogrend, a demokrácia!

Az RTL Hiradó hozta le a riportot emiben mondta, és még azt is hozzátette, hogy

Hajrá! Örülök neki! Megmaradt még 41 millió más programra. akkor ez jó hír nem?

Úgyhogy üzenem Németh Szilárdnak feldobta az estémet, de egy dolog nem hagy nyugodni... Ha egyszer ez annyira jó hír,akkor tényleg miért jó ez a viszáj, amit csak eljátszanak a politikusok, miért kell hülyének nézni az embert, sorosozni, satöbbi satöbbi? Nem baj, majd a politika fogja ezek után az újságírókat is beválogatni a pályára.

De most akkor gondoljuk végig mi is volt ez?

Október 23-ára tervezett egy dalt tavalyra, a kormány. A elvileg minden ingyen volt csak a videóra és a hang masterelésére volt költség. Ez így 50 millió elméletileg... Így talán már elfogadható az ár, de még így is vannak kétségeim. Van aki 100.000-tól kér egy egész lakodalom lefilmezését. szóval ez még szerintem mindig sok, hogy sem jogdíjat, de még a statiszták is ingyen dolgoztak...

Egy dolog biztos, 10 millió forint körüli összeget költöttek a dalra, ami ötöd annyi, mint amennyit valójában tudtunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://altermanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1312530527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása