2017. június 08. 19:09 - altermanus

Mi a túró történt az MTVA-nál?

A Hirado.hu Facebook oldalát valamiért mindig úgy osztják meg a cikkeket, hogy

Olvasd el, hogy miért...

Szabados Béla olvasójuk ezen enyhén kiakadt:

" Olvasd el, mi hangzott még el a kormányinfón! " tisztelettel megkérdem mi a fenének vagytok ti firkászok ? nektek a kötelességetek a híradás , nekünk a célközönségnek , de semmiféleképpen nem fordítva ! egyébként , meg van egy csomó répaföld kapálatlan........

facebook_com_2017-06-08_18-54-42.png

Erről a cikkről van szó, de itt nem állunk meg van még több ilyen

Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ez miért jó. Mondja el egy mondatban mire lehet számítani, és ha úgy gondolom elolvasom, Ne te mondd meg nekem hogy mit kell csinálnom, saját anyámtól nem tűröm ezeket, főleg nem egy propaganda oldalról.

Mivel megszoktam, hogy nem kapok választ a kérdésemre, ezen cikket belinkelem Szabados Béla véleménye alá, hátha írnak egy aranyos cikket arról, hogy meleg-bárban volta a hétvégén. Szeretnék híres lenni, hogy nem vagyok olyan mint Bayer Zsolt.

Mindenesetre kritikán aluli helyzet van az MTVA Hírplatformján

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://altermanus.blog.hu/api/trackback/id/tr9812579815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása