2017. augusztus 22. 20:02 - altermanus

Sok ember mondja, hogy az RTL liberális... Tényleg, na ne hülyéskedjünk...

Sokkal inkább függetlennek mondanám, mert objektíven számol be a hírekről, majdnem mindegyik párt volt rajtuk

Megnéztem a Hír TV híradóját, egyértelműen a Jobbik szócsöve, de lehet azért látom így, mert más képviselő nem igazán mondd semmit a csatornán...

Az ATV, inkább konzervatív módon néz a hírekre, de nem úgy, mint a kormánypropaganda, hanem úgy, hogy eközben próbál független maradni, több ellenzékit megszólaltatva, ami nem igazán jön össze neki, lehet azért, mert látszik rajta, hogy Fidesz-közeli híreket ad, de mégis néha kritikusak a kormánnyal.

Az RTL Liberális? Ugyan már... Kérdezem én, nem lehet hogy ez azért van, mert ki akarta nyírni az RTL-t a Fidesz?
Körül-belül ugyan azt mondta, mint az ATV, csak egy kicsit rámegy a hírekre, és utána kérdez... míg az ATV megelégszik azzal amit adnak neki, az RTL rákérdez, de nem kap választ.

az M1-en nem csodálkozom, sorosgyörgy, sorosgyörgy, sorosgyörgy és Brüsszeli bürokraták, és gyilkos migránsok, Magyarország jobban teljesít.

Echo TV, már a Híradó úgy kezdődik, hogy istenítjük a pápát, de utáljuk Brüsszelt. Nem meglepő, hogy fideszes a csatorna... M1 utánzat...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://altermanus.blog.hu/api/trackback/id/tr912772656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása