2017. május 15. 12:13 - altermanus

Bayer Zsolt most arról példálozik, hogy neki nem, de másnak lehet uszítani

Kedves Bayer Zsolt!

Én úgy gondolom, hogy akkor még nem alakult ki olyan helyzet, amikor elég egy szikra, és robban a bomba. Na most én úgy gondolom, hogy ez így megy tovább további tüntetések lesznek, de azt is szeretném hozzáfűzni, hogy nem az ellenzék ,,sorosai" fogják megtenni az első lépést, hogy legyen atrocitás.

Most lehet, hogy velem van a baj, de arról is szó esett, hogy táncikáltak egy tüntetésen... nekem ezzel nincs bajom, de azt az elektronikus zenét, nem szeretem, viszont annyit hozzátennék, hogy legalább nem öldösték egymást...

Én úgy látom, hogy ennek e beszélgetésnek nincs értelme, mert nem lehet meggyőzni több embert sem... az Index most már kezdem azt hinni, hogy a Jobbikot képviseli valami oknál fogva... nem hiszem, hogy teljesen egyetért vele, csak óvatosan fogalmaz, ha róluk van szó, de legalább a többi ellenzéki párttal nem mocskolódik.

Bayer Zsoltot úgy látszik nem lehet meggyőzni, hogy most ebben a pillanatban, nem kellene uszítani az embereket, de hát ő már csak ilyen...

Sokkal többet nem írok róla, és nem is fogok, mert számomra értelmet vesztett az egész!

Mellesleg nem nyílt levél, csak egy állásfoglalás...

 

UPDATE:

Bayer szerint a kirángatás, egy baráti hátba veregetés, hogy

Menjél már el innen te szerencsétlen!

Tehát nem véresre akarta verni, hanem megkérni őket, hogy menjenek ki.

És még egy kis Transzparens is kint volt, hogy 

Isten Óvjon Bayer Úr!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://altermanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1812506117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása