2018. március 17. 16:15 - altermanus

Mondják már meg, hogy milyen összefogás kell nekünk?

Összefogással ezt a kormányt nem lehet leváltani.

Nézzük meg mi történt ezzel, ami 4 évvel ezelőtt.

Az történt, hogy az ellenzék összefogott és csak azt szajkózták, hogy le kell váltani a kormányt. Nekem az a meglátásom, hogy ennek az összefogósdinak nincs semmi értelme, mivel így is 2/3-os többsége lett a Fidesznek, és akkor ha megint összefog az ellenzék, megint a Fidesz fog hatalomra jutni, mint 2014-ben.

Nézzük meg azt, hogy én mit csinálnék, mert én jelenleg ott tartok, hogy az LMP-re szavaznék. Viszont, ha egy DK-val összefogna Szél Bernadett, biztos vagyok benne, hogy nem szavaznék arra a koalícióra. Egyrészről azért nem, mert aki már egyszer azt mondta:

Hazudtunk reggel éjjel meg este,

arra nem fogok szavazni, mert az ugyanezt csinálná, ha kormányra kerülne, mint a MSZP-s miniszterelnöksége alatt. Jó azt elismerem, hogy kis párt mindkettő, de akkor se a Fideszre adom a voksomat. És azt is, hogy Gyurcsány őszinte volt.

Nézzük a Jobbikot

A Jobbik egy radikális pártból, egy kicsit más párt lett. Rájött arra - vagy megmutatták nekik az irányt, ezt mindenki döntse el maga -, hogy ezzel hogy szélsőséges nézeteik nem vezetnek sehová. Arra is rájöttek, hogy van, amit a Fidesz csinált jól (pl.: felhúzták a déli határra a kerítést), az jó, de mikor szembesíteni akarta a letelepedési kötvénnyel Vona Gábor Orbán Viktort, akkor be sem ment a parlamentbe - ha jól emlékszem. Akkor volt az, hogy szavaztak arról, hogy megépüljön-e a kerítés. És mivel nem állították le a jobbik kérésére a letelepedési kötvényeket ezért a Jobbik nem szavazta meg, Így a kormány közeli médiumok elkezdték felderíteni Vona Gábor ,,Sötét" - ugyan kérlek -, múltját.

És hogy mit szeretne a Jobbik? Béruniót, az oktatás, és az egészségügy rendbetételét, nem a bevándorlókat beengedni, hisz az az ő nézetüket is sérti.

MSZP-Párbeszéd

Szép dolog a karácsony, meg minden, de úgy gondolom, hogy

Ordán takarodj!!!

jellegű szöveggel nem fognak menni semmire sem, hanem majd el fognak tűnni a süllyesztőben Karácsony Gergellyel együtt.

Valami nekem nagyon furcsa...

Hol van ilyenkor Juhász Péter a Sípjaival? Lehet sípcsonton rúgták azt bekrepált, ugyanis nem jött ki március 15-én... Lehet megcsapta a haza szeretete.

Nekem az a személyes véleményem, hogy a Fidesznek annyi lesz, és még ennyi kormány közeli média mellett is meg fogja nyerni a választást. Szerintem jól teszi a Jobbik, hogy nem szövetkezik senkivel sem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://altermanus.blog.hu/api/trackback/id/tr8913748064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása